Investera i Lysa - Definitivt Säkert och Värt Det

Om du saknar kunskap, tid och intresse för att investera är en robotfond idealisk. Dessutom vet de flesta som förvaltar sina egna investeringar att de underpresterar aktiemarknaden. Vi tror att en börsrobot som förvaltar dina framtida investeringar bara kan ha en positiv inverkan på din framtida avkastning.

Läs mer om de senaste tipsen och tricken här: Lysa

Varför Ska du Välja Lysa?

Lysa (reklamlänk) är en av de mest populära aktiemarknads robotarna och har fått mycket goda recensioner från våra kunder. När du blir kund måste du svara på flera frågor om hur mycket startkapital du har, hur mycket du vill spara varje månad och när du vill använda pengarna du har sparat.

Resultatet är ett noggrant balanserat sparande, där börsrobotarna väljer en balans mellan ränta och aktier så att vi kan nå våra mål. Den term som vi använder för sparande avgör vilken risknivå som krävs. Kortsiktigt sparande är mer riskfyllt än långsiktigt sparande. När frågan är besvarad är vi snabbt klara och kan luta oss tillbaka. Från och med nu sköts allt automatiskt utan att du behöver lägga ner tid på att investera.

Enkelhet, Låga Avgifter, Automatisk Ombalansering och Diversifiering.

Lysas varumärke är dess mycket flexibla tjänster. Inget är enklare än att handla med mycket diversifierade aktie- och obligationsfonder till ett lägre pris än liknande fonder på marknaden, till exempel hos Nordenet eller Avanti. Dessutom fungerar Lysa-robotten som en ombalanseringsanordning, vilket innebär att om tillgångsfördelningen mellan obligationsfonder och aktiefonder avviker på grund av marknadsrörelser, ombalanseras portföljen automatiskt för att behålla fördelningen mellan obligationsfonder och aktiefonder. Forskning har visat att ombalanserade portföljer ger i genomsnitt 0,4 % högre avkastning per år än portföljer som inte ombalanseras och har lägre risk under en tioårsperiod.

Många Fördelar och Låga Avgifter

Förutom enkelheten, den automatiska ombalanseringen och den billiga diversifieringen som du får med svåråtkomliga fonder i världsklass, är kostnaden för fonderna ett stort plus! Till skillnad från andra leverantörer dras alla avgifter av, inklusive kostnaden för de relevanta instrumenten, och Lysa beräknar också vad dina årsavgifter kommer att bli och vilka avgifter du kommer att betala. Detta gör det enkelt för dig att räkna ut hur mycket skatt du kan förvänta dig att betala på ditt ISK-konto så att du kan få tillgång till det när det är dags.

Den låga räntan på 0,24 % är också densamma oavsett vilket företag som erbjuder Lysaroboten. Om du har mer än 200 000 på ditt konto är räntan ännu lägre! En stor fördel! Jag anser att detta gör Lysa till ett mycket konkurrenskraftigt alternativ.

Lysa har samma skattesats som alla ISK-konton: 0,477 % 2018 och den ingår direkt i din skatteåterbäring utan att du behöver tänka på det. För ett konto på cirka 100 000 euro uppgår skatten till några tiotals euro per månad.

Trygg och säker

Lysa är ett investeringsbolag som regleras av Finansinspektionen. Det innebär att dina besparingar är lika säkra hos Lysa som hos en traditionell bank. Du kan vara säker på att din säkerhet och de pengar du investerar är garanterade. När du köper en Lysa-aktie är den värd pengarna.